Over Lobelle
Schoonheidssalon in Roeselare en Waregem

Over LoBelle


Lore Vermeersch is het kloppend hart achter Schoonheidssalon LoBelle. Gedreven door haar passie voor schoonheid en haar ambities werd LoBelle in 2018 opgestart met de opening van het schoonheidssalon In Roeselare. In 2023 opende Lore haar tweede schoonheidssalon in Waregem waardoor niet alleen klanten uit Roeselare maar ook uit Waregem en omstreken terecht kunnen bij Schoonheidssalon LoBelle.

Bij Lobelle kan je naast de schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorging, massage, manicure, ontharing, gelish en make-up ook terecht voor medische pedicure.


Ben je dus op zoek naar een heerlijke, ontspannende en persoonlijke schoonheidsbehandeling in een gezellig kader?  Dan ben je bij Schoonheidssalon Lobelle aan het juiste adres! 


Kwaliteit en vriendelijkheid staan op nummer 1 bij Schoonheidssalon LoBelle.

Maak kennis met ons team

LORE

Lore Vermeerch Schoonheidssapeciliste en medische pedicure in Roeselare en Waregem

Schoonheidsspecialiste & medische pedicure

ELISE

Eilse Dhoop, Schoonheidssapeciliste en medische pedicure in Roeselare en Waregem

Schoonheidsspecialiste & medische pedicure

Lore is de zaakvoerster en de drijvende kracht van LoBelle. 


Met het hart op de juiste plaats is het haar motivatie om zoveel mogelijk mensen in de watten te leggen en zich van kop tot teen te laten verwennen.


Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medische pedicure wil Lore haar klanten een optimale verzorging met top producten aanbieden gezellig in het schoonheidssalon.


Met een diploma als

all around schoonheidsspecialiste en medische pedicure op zak staat Elise bij LoBelle garant voor de perfecte verzorgingen. 


Met een grote portie enthousiasme staat zij elke dag klaar om jou tot in de puntjes te verzorgen.