Medische pedicure

MEDISCHE PEDICURE

Heb je last van pijnlijke voeten of voetklachten zoals likdoorns, overtollig eelt, schimmelnagels of ingegroeide nagels? Schoonheidssalon LoBelle biedt niet alleen standaard voetverzorging en spa-pedicures, maar ook medische pedicures. Lore en Elise zijn gediplomeerde medische pedicures die professionele en vakkundige voetverzorging bieden bij eelt, likdoorns, schimmelnagels, verdikte of kalknagels, ingegroeide nagels en andere voetproblemen.


Zelfs als je een medische achtergrond hebt, zoals diabetes, reuma, oncologie, enz., waarin uw voeten een belangrijke rol spelen, ben je bij Schoonheidssalon LoBelle aan het juiste adres. Alle pedicures, zowel standaard als medische, bevatten een klein spa-gedeelte met een voetbad met magnesiumzout en een mini voetmassage. 

Tijdens de behandelingen gebruiken Lore en Elise de professionele producten van Podocare, die wetenschap en natuur combineren voor effectieve en exclusieve voetverzorging. De producten zijn geschikt voor de normale en droge huid en beschermen tegen wrijving. Ze bevatten ook deodoriserende en verkoelende balsems met een intensieve werking.


Kortom, bij Schoonheidssalon LoBelle ben je verzekerd van professionele en persoonlijke voetverzorging, zelfs als je kampt met medische voetproblemen.

Gespecialiseerde voetverzorging/         
medische pedicure                                  35

Standaard pedicure                                 28

Spa pedicure                                           65

Gelish Color                                            30

Nagels lakken                                          10

Boek nu jouw voetverzorging 

Laat hieronder online weten van welke voetverzorging je graag zou willen genieten bij Schoonheidssalon LoBelle. We kijken er naar uit om jouw voetjes de verzorging te geven die ze verdienen.