Behandelingen

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Gelaatsverzorging in Roeselare of Waregem

Gelaatsverzorging

Wil je je huid een boost geven? Dan kan je kiezen voor één van onze ontspannende en huidverbeterende gelaatsverzorgingen. Wij werken uitsluitend met producten van het kwalitatief hoogstaande merk Oolaboo, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en verzorging voor je huid.

Massage

Heb jij nood aan wat "me-time" en wil je graag tot rust komen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Hier kan je genieten van verschillende relaxerende massages, waaronder de heerlijke hotstone massage. Zo kan je even helemaal ontspannen en tot rust komen.

Massage in Roeselare of Waregem
Manicure in Roeselare of Waregem

Manicure

Jouw handen hebben dagelijks veel te verduren en verdienen daarom wel wat extra aandacht en verzorging. Gun ze daarom regelmatig een ontspannende en verzorgende manicure bij Schoonheidssalon LoBelle. Zo zien jouw handen er niet alleen mooier uit, maar voelen ze ook heerlijk zacht en verzorgd aan.

Gelish & gelnagels

Jouw nagels zijn een belangrijk visitekaartje en dragen bij aan een mooie en verzorgde uitstraling. Bij Schoonheidssalon LoBelle kan je terecht voor gelish of gelnagels, waarmee je jouw nagels een mooie glans en verzorgde look kan geven. Zo maak je altijd een goede eerste indruk!

Gelish in Roeselare of Waregem
Make-up in Roeselare of Waregem

Make-up

Heb jij binnenkort een feestje, bruiloft of communie op de planning staan en wil jij er op je best uitzien? Wij werken enkel met de professionele en natuurlijke producten van Mii Cosmetics (Comoda), waarmee we jouw make-up tot in de puntjes kunnen verzorgen. Zo ben jij verzekerd van een prachtig resultaat op jouw speciale dag!

Epilatie

Wil jij graag een zachte huid zonder stoppeltjes of haartjes? Dat is zeker mogelijk! Bij Schoonheidssalon LoBelle bieden wij ontharing aan met behulp van hars. Dit is een effectieve methode om lichaamshaar te bestrijden, waardoor jij kan genieten van een gladde en zachte huid.

Epilatie in Roeselare of Waregem

MEDISCHE PEDICURE

Gelaatsverzorging in Roeselare of Waregem

Medische pedicure

Heb jij last van pijnlijke voeten of vervelende voetklachten? Bij Schoonheidssalon LoBelle ben je aan het juiste adres voor een oplossing. Naast onze relaxerende standaard voetverzorging en spa pedicure, bieden wij ook medische pedicure aan. Hiermee kunnen wij jouw voetklachten gericht behandelen, zodat jij weer pijnvrij en comfortabel kan lopen.